Rektörlük 'ten Haberler
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Veteriner Fakültesi tarafından düzenlenen “Ölümünün 83. yıldönümünde Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı” için üniversitemize gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'e üniversitenin gümüş işlemeli tabağını hediye etti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Rektörümüzü Ziyaret Etti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Rektörümüzü Ziyaret Etti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Rektörümüzü Ziyaret Etti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Rektörümüzü Ziyaret Etti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Rektörümüzü Ziyaret Etti
27 Aralık 2019 Cuma
Rektörlük Duyuruları