ERÜ Hastanelerine Hayırsever Desteği Devam Ediyor

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri ameliyathanelerinde kullanılmak üzere, Hayırsever Mustafa Atilla Postaağası tarafından anestezi cihazı bağışlandı.

Başhekimlik makamında düzenlenen cihaz bağış törenine Başhekim Prof. Dr. Ahmet Güney, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Koçyiğit, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kudret Doğru ile Hayırsever Mustafa Atilla Postaağası katıldı.

Başhekim Prof. Dr. Ahmet Güney, “Hayırseverimizin bağışlamış olduğu anestezi cihazı ile ameliyathanede çok daha fazla hastaya hizmet vermekteyiz. Anestezi cihazını satın alarak hastanemize bağışlayan Hayırsever Mustafa Atilla Postaağası’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Başhekim Prof. Dr. Ahmet Güney, hayırsever Mustafa Atilla Postaağası’na plaket takdim etti.

ERÜ Hastanelerine Hayırsever Desteği Devam Ediyor ERÜ Hastanelerine Hayırsever Desteği Devam Ediyor ERÜ Hastanelerine Hayırsever Desteği Devam Ediyor
19 Aralık 2018 Çarşamba