Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Gün, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi öğrencilerine Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini anlattı.

ERÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün liselerde üniversite tanıtım programına katılan Prof. Dr. İskender Gün, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programda Prof. Dr. İskenden Gün, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve burada yapılan çalışmalar konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

Daha sonra ise Prof. Dr. Gün, öğrencilerin sorularını cevapladı.

ERÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Gün, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Öğrencilerine Tıp Fakültesini Anlattı ERÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Gün, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Öğrencilerine Tıp Fakültesini Anlattı ERÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Gün, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Öğrencilerine Tıp Fakültesini Anlattı
22 Mayıs 2019 Çarşamba