ERÜ Turizm Fakültesi’nde Gastronomi Şenliği Düzenlendi
Erciyes Üniversitesi’nde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında “Gastronomi Şenliği” düzenlendi. Şenlikte, fakülte öğrencileri tarafından hazırlanan yöresel yemekler davetlilere ikram edildi.

Turizm Fakültesi’nde düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan, Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ve Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlik hakkında bilgiler veren Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri tarafından etkinliğin 8.‘sini düzenlediklerini söyledi.

Öğrencilerin kendi yörelerinden yöresel yemekleri ön plana çıkartarak bu etkinliği düzenlediklerini belirten Prof. Dr. Karamustafa, "Öğrencilerimiz hem bu yemekleri yapıyorlar, hem de farklı şekillerde sunuyorlar. Kendi yörelerine ait gizli kalmış yiyecekleri gün yüzüne çıkartarak unutulmuş yöresel yemeklerimizin tanıtımına katkı sağlıyorlar" diye konuştu.

Video için tıklayınız
ERÜ Turizm Fakültesi’nde Gastronomi Şenliği Düzenlendi ERÜ Turizm Fakültesi’nde Gastronomi Şenliği Düzenlendi ERÜ Turizm Fakültesi’nde Gastronomi Şenliği Düzenlendi
20 Nisan 2017 Perşembe
Erciyes Üniversitesi, 38039 Kayseri / Türkiye I Telefon: +90 352 207 66 66