AKADEMİK BAŞARILAR
Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Serdar GENÇ’ in Başarısı

Prof. Dr. Mustafa Serdar Genç ve Dr. Halil Hakan Açıkel’in BAP, TÜBİTAK ve COST proje çalışmaları sonucunda geliştirdiği “AERODİNAMİK PERFORMANSI ESNEKLİKLE ARTIRILMIŞ KANAT PROFİLİ” isimli patent Türk Patent ve Marka Kurumu ,Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı’nın (WIPO) gibi birçok önemli kuruluşun işbirliği ile 27 – 29 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenen 3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nda (ISIF 2018) uluslararası jüri tarafından gümüş madalya ile ödüllendirildi.

ISIF 2018’de kazanılan ve hem Erciyes Üniversitesi, hem de Türkiye için büyük bir gurur olan bu başarıya imza atan öğretim üyelerimizi tebrik eder , başarılarının devamını dileriz.

16 Ekim 2018 Salı
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR