Erciyes Teknopark Tarafından Düzenlenen Yazılım Ar-Ge Proje Pazarına Başvurular Başladı

Erciyes Üniversitesi, Erciyes Teknopark, Kayseri Sanayi Odası işbirliği ve TÜBİTAK desteği ile düzenlenen YAPP 2018 (Yazılım Ar&Ge Proje Pazarı) etkinliği 14 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek olan proje sergisine, Bilişim Teknolojileri üzerine çalışmalar yürüten  akademisyenler, Ar-Ge çalışması olan proje sahipleri ve öğrenciler başvurabilecektir. Yapay Zeka, Büyük Veri, Siber Güvenlik, Nesnelerin Ağı, Kriptoloji, Blok Zinciri vb. alt kategorilerde proje başvuruları alınacaktır. Yapılan başvurular aynı zamanda proje yarışması kapsamında değerlendirilip, birinciye 4.000 TL, ikinciye 2.000 TL ve üçüncüye 1.000 TL ödül verilecektir.

Etkinlikte proje sergisine ek olarak Yapay Zeka, İş Zekası ve Siber Güvenlik konularında paneller düzenlenecektir.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup, detaylı bilgi ve başvuru için yapp.erciyesteknopark.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Organizasyon Hakkında
Organizasyon Adı: Yazılım Ar-Ge Proje Pazarına – YAPP