Evlilik Okulu Seminerlerinin Bu Haftaki Konuğu Dr. Kemal Tekden Oldu

Evlilik Okulu Seminerlerinin Bu Haftaki Konuğu Dr. Kemal Tekden Oldu

Erciyes Üniversitesi Psikolojik Danışma Merkezi (ERREM) tarafından düzenlenen Evlilik Okulu Seminerlerinin bu haftaki konuğu Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Tekden, “Evlilikte Aşk” konusunu anlattı.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen etkinlikte Dr. Kemal Tekden, aşkın bütün sanatlarda gerekli olduğunu söyledi.

Dr. Kemal Tekden, “Evlilikte aşk bir sanattır aslında. Yani bir sanatkâr düşünün bir şeye bakıyor. Ona eğer aşkla bakıyorsa, oradan bir sanat ortaya çıkıyor. Aşk olmayınca, sanatkârla sanat arasında duvar örülmüş oluyor. Yani bu bakımdan aşk bütün sanatlarda gereklidir. Hele hele evlilik sanatında olmazsa olmaz. Bu tabi böyle papatya falı bakmaya benzemiyor. Yani seviyor sevmiyor gibi bu kadar basit değil” diye konuştu.

Video için tıklayınız
18 Aralık 2018 Salı