Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yeni Mezunlarını Verdi

Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yeni Mezunlarını Verdi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim- Öğretim dönemi mezunlarını verdi. Program kapsamında 182 öğrenci mezun oldu.

15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Halil Bayraktar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Demet Ünalan ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Halil Bayraktar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Demet Ünalan, yaptığı konuşmada, mezun öğrencileri, ailelerini ve hocalarını tebrik etti.

Prof. Dr. Demet Ünalan, “Sözlerime başlarken bütün öğrencileri, eğitimlerini başarı ile tamamladıkları için tebrik ediyorum. Sizlere eğitimini aldığınız mesleği uygulayacağınız profesyonellik hayatınızda başarılar diliyorum. 2 yıllık yoğun bir eğitim-öğretim faaliyetinin sonunda yüksek donanımlı birer profesyonel olarak yetişmiş olan siz öğrencilerimin mesleklerinde başarılı olacaklarından asla şüphem yoktur. Sizlerin bugün ulaşmış olduğu bu başarıda başta hayatınızın başından bugüne kadarki süreçte ailenizin verdiği maddi ve manevi destek her türlü takdirin üzerindedir. Diğer taraftan bugüne kadarki bütün eğitim hayatınızda öğretmenlerinizin ve üniversitede de hocalarınızın büyük emeği vardır. Şunu da ifade etmeliyim ki, bu başarıda sizlerin kişisel yetenek ve çalışma azminizin de büyük bir payı vardır. Eğitiminiz sürecinde aldığınız bilgiler ve mesleki donanımınızın yanı sıra, bundan sonra da kendinizi geliştirmek adına devam ettireceğiniz mesleki bilgi, beceri eğitimleri ile gelişen teknolojiye ayak uydurmanız ve sürekli kendinizi yenilemeniz gerekmektedir” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ise konuşmasında, mezun öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Yıldız, “Sevgili öğrenciler mesleğin geleceği için öğrendikleriniz önemli. Fakat sağlık sektörünün hızla ilerlemesinden dolayı bundan sonraki hayatınızda kendinizi geliştirmeniz ve yenilemeniz çok daha önemli” diye konuştu.

Tören okul birincisinin mezuniyet kütüğüne plaket çakması, mezun öğrencilere diplomalarının verilmesi ile son buldu.

19 Haziran 2017 Pazartesi