Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yeni Mezunlarını Verdi

Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yeni Mezunlarını Verdi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim- Öğretim dönemi mezunlarını verdi. Program kapsamında 250 öğrenci mezun oldu.

15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan ve Prof. Dr. Nafiz Kahraman ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Müge Oğuzkaya Artan, konuşmasında yüksekokul hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Artan, “Bizler teorik bilgilerin yanında uygulamalı alanlarda desteklenmiş sistemimiz sayesinde donanımlı sağlık teknikerleri yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan da, mezun öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Doğan, “Sevgili öğrencilerimiz, bu mutlu gününüzde ailelerinizle bir aradasınız. Bizlerde bu gururu sizlerle birlikte yaşıyoruz. Başınızı her zaman dik tutun. İyi bir üniversiteden mezun oluyorsunuz. Mezun olduğunuz üniversitemiz Türkiye’nin ilk on üniversitesinden birisi. Dünya sıralamalarında genellikle 600. sırada. İlk bindeyiz. Bu bizim için gurur verici. İnşallah buradan aldığınız eğitimle insana yönelik hizmet vereceksiniz” diye konuştu.

Tören, mezun öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından sona erdi.

Video için tıklayınız
08 Haziran 2018 Cuma