Hukukçu-Yazar Avukat Hayati İnanç Üniversitemizde Öğrenciler ile Buluştu

Hukukçu-Yazar Avukat Hayati İnanç Üniversitemizde Öğrenciler ile Buluştu

Hukukçu-Yazar Avukat Hayati İnanç, Erciyes Üniversitesi’nde “Can Veren Pervaneler” konulu söyleşi ile öğrencilerle bir araya geldi.

ERÜ Bilim, Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ, Hukukçu-Yazar Avukat Hayati İnanç ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Hukukçu-Yazar Avukat Hayati İnanç, söyleşisinde divan edebiyatını anlattı.

Hayati İnanç, “Hayatta hızlı olmak lazım. Sürat lazım. Çünkü ne yapacaksan yap, vakit geliyor. Şimdi sorulsa ömrün bitiyor, son dakikadasın, ne diyeceksen de, ne yapacaksan yap denilse, ne yapacaksa kişi onu yapmalı. Konuşurken bunu düşünmeli, yaparken, işlerken, sakınırken onu tefekkür etmelidir. Çünkü bizi insan yapan budur. Düşünmeden bir şeyler yapmak hüner değildir” dedi.

Etkinlik Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan’ın, Avukat Hayati İnanç’a, plaket takdiminin ardından sona erdi.

Video için tıklayınız

02 Nisan 2018 Pazartesi