Rektörlük 'ten Haberler
İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil'den, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret

Bir dizi program çerçevesinde Kayseri’ye gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, beraberinde Vali Şehmus Günaydın’la, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Çalış, Erciyes Üniversitesi, üniversitede yapılan çalışmalar ve öğrenciler konusunda İçişleri Bakan Yardımcısı Erdil’e bilgiler verdi.

Ziyarette ayrıca İçişleri Bakan Yardımcısı Erdil, Vali Günaydın ve Rektör Çalış, üniversitede öğrenci güvenliği konusunda fikir alış verişinde de bulundu.

Ziyaretin sonunda Rektör Çalış, İçişleri Bakan Yardımcısı Erdil ve Vali Günaydın’a üniversitenin çini işlemeli vazosunu hediye etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil'den, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil'den, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil'den, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil'den, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil'den, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret
28 Şubat 2019 Perşembe
Rektörlük Duyuruları