×
×
HABERLER
İletişim Fakültemiz, 30. Genç İletişimciler Yarışması’ndan 5 Ödülle Döndü
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
İletişim Fakültemiz, 30. Genç İletişimciler Yarışması’ndan 5 Ödülle Döndü

Aydın Doğan Vakfı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin ortak girişimiyle düzenlenen 30. Genç İletişimciler Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Erciyes İletişim, geceden 5 ödülle döndü.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Vakfı’nın ortak girişimiyle bu yıl 30’uncusu Düzenlenen Genç İletişimciler Yarışmasına, 36 üniversitenin iletişim fakültelerinden yazılı, görsel, işitsel ve internet yayıncılığı dallarında 486 öğrenci, 537 projeyle katıldı.

Seçici kurul, 21 üniversiteden 59 öğrencinin toplam 43 projesini ödüle değer buldu. Ödül töreninde Aydın Doğan Vakfı (ADV) Kurucusu ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, Aydın Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ ile birlikte yarışmada jüri üyesi olan çeşitli gazete ve televizyon temsilcileri, yarışmada ödül kazanan üniversitelerin rektörleri ile birlikte çok sayıda öğrenci ve katılımcı yer aldı.

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi geleneği bozmadı, bu yıl da yarışmaya damgasını vurdu. İletişim fakültesi öğrencileri, yarışmadan ikisi birincilik, biri üçüncülük ve ikisi ikincilik olmak üzere toplam 5 ödülle döndü.

Fakültemize görsel alanda 2 ödül verildi. ‘Kısa Film’ dalında Erkan Orasan “İkâme” isimli çalışmasıyla birincilik, Osman Çakır ise “Rötar” isimli filmi ile üçüncülük ödülünü elde etti.

Fakültemize yazılı, işitsel ve internet yayıncılığı alanlarında ise 3 ödül birden geldi. Spor dalında Tuğçe Özdemir “Hem Futbolu Hem Sanatı İle Dünyaca Ünlü Asamoah Gyan” isimli çalışmasıyla ikincilik ödülüne layık görüldü. Radyo programcılığı dalında Asker Aker ve Şeyma Nur Erbay “Mevsim ve Enes’in Maceraları” isimli çalışmasıyla ikincilik ödülüne sahip oldu. Sosyal medya projesi dalında ise, Yasin Özkan “Dijital Türk” adlı çalışmasıyla birincilik ödülünü aldı.

Tören, ödül kazanan üniversitelere plaket takdimi ve anı fotoğrafı çekimi ile son buldu.


12 Mart 2020 Perşembe
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER