İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, üniversitemizde düzenlenen söyleşi ile öğrencilerle bir araya geldi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Vahit İlhan ile akademisyen ve öğrenciler katıldı.

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, söyleşisinde spor hayatındaki deneyimlerini anlattı.

Etkinlik, Teknik Direktör Hikmet Karaman’a plaket takdiminin ardından sona erdi.

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Üniversitemizde Öğrenciler ile Buluştu İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Üniversitemizde Öğrenciler ile Buluştu İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Üniversitemizde Öğrenciler ile Buluştu
29 Mart 2019 Cuma
11 Haz PerşembePatent Store Açıldı!
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi