Kalp Hastanesini Yaptıran Öztaşkın Ailesinden Vefa

Kalp Hastanesini Yaptıran Öztaşkın Ailesinden Vefa

1999 yılında hayırsever işadamı Yılmaz Öztaşkın tarafından yaptırılarak üniversiteye bağışlanan Yılmaz - Mehmet Öztaşkın Kalp Hastanesinin hizmet vermeye başlamasının 19. yıldönümü sebebiyle Öztaşkın ailesini temsilen Bahri Erkan ve Kemal Öztürk, Kalp Hastanesini ziyaret etti.

Ziyarette ERÜ Hastaneleri Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Koçyiğit, “Üniversitemiz, hayırseverlerin katkılarıyla büyümeye devam ediyor. Kalp Hastanemiz bölgenin en donanımlı, en iyi hizmet üreten, kendi branşlarında en iyi akademisyenlere sahip bir hastane, bu hizmetlerin en iyi şekilde verilebilmesine vesile olan Öztaşkın ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Tuğrul İnanç ise, “Yılmaz - Mehmet Öztaşkın Kalp Hastanesini yaptırarak üniversitemize bağışlayan Öztaşkın ailesine teşekkür ediyorum. Hastane binasının yapılması ve sonrasında binanın ihtiyaçlarını yakinen takip eden Yılmaz Bey’e ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Öztaşkın ailesini temsilen hastaneyi ziyaret eden Bahri Erkan ve Kemal Öztürk, hastanenin ihtiyaçlarının belirlenmesi durumunda gerekli katkıları Öztaşkın ailesinin verebileceğini kaydetti.

Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Tuğrul İnanç da, hastanelerinin fiziki iyileştirme, tefrişat ve ayni yönden ihtiyaçlarının olduğunu ve bu durumu hayırsever işadamı Yılmaz Öztaşkın’a ileteceklerini ifade etti.

ERÜ Hastaneleri Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Koçyiğit, Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Tuğrul İnanç ve Hastane Müdürü Aydemir Kayabaşı, Öztaşkın ailesini temsilen hastanemizi ziyaret eden ekibe teşekkür etti.

02 Ağustos 2018 Perşembe