Kapatılan Melikşah Üniversitesi Yerleşkesine “Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi” Adı Verildi
Kapatılan Melikşah Üniversitesi’nin yerleşkesine Erciyes Üniversitesi yönetim kurulu kararıyla “Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi”  adı verildi.

23 Temmuz 2016 tarihli ve 29779 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında alınan tedbirlere ilişkin 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Melikşah Üniversitesi’ne ait taşınmazların Erciyes Üniversitesi’ne devredilmesinin ardından, Erciyes Üniversitesi Yönetim Kurulu tarafından yerleşkeye “Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi“ adı verildi.

Öte yandan yerleşkenin Erciyes Üniversitesi’ne devrinin ardından Erciyes Üniversitesi Merkez Kampüsü içerisindeki bazı bölümlerin yerleşkeye taşınmasıyla, ilk etapta yaklaşık 3 bin 500 öğrenci eğitimlerine Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesinde devam etmeye başladı.

13 Ekim 2016 Perşembe
09 Ağu CumaKamuoyu Duyurusu