REKTÖRLÜK HABERLERİ
MHP Kayseri Milletvekili Ersoy’dan Rektörümüze Ziyaret

MHP Kayseri Milletvekili Ersoy’dan Rektörümüze Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış’a yeni görevinde başarılar diledi.

MHP Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes Üniversitesi’nin gerek eğitim kalitesi, gerek bilimsel araştırmalar ve gerekse uluslararası sıralamalardaki yeri bakımından Türkiye’nin önde gelen üniversiteler arasında olmasının, Kayseri’nin bir vekili olarak kendilerini gururlandırdığını söyledi.

MHP Milletvekili Ersoy, Erciyes Üniversitesi’nin daha da ileri gitmesi için Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış’a her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ise MHP Milletvekili Ersoy’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, üniversitelerin gelişiminde Kayseri Milletvekillerinin önemli rolü bulunduğunu belirtti.

Ziyaretin sonunda ise Rektör Prof. Dr. Çalış, MHP Milletvekili Ersoy’a üniversitenin çini işlemeli vazosunu hediye etti.

20 Eylül 2018 Perşembe
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ