REKTÖRLÜK HABERLERİ
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Üniversitemiz Rektörlüğünü Ziyaret Etti

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Üniversitemiz Rektörlüğünü Ziyaret Etti

Bir dizi sendika faaliyetleri için Kayseri’ye gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, beraberindeki heyetle Üniversitemiz Rektörlüğünü ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Üniversite Hastaneleri Birliği’nin 20. toplantısı için Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde bulunduğundan konuk Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı, Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Doğan ağırladı.

Rektörlük makamında sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Doğan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a üniversitenin çini vazosunu hediye etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’ın rektörlük ziyaretine, Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan ile Eğitim-Bir Sen Kayseri 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Altıparmak da eşlik etti.

13 Nisan 2018 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ