AKADEMİK BAŞARILAR
Prof. Dr. Mustafa Başaran ISIF 3. Uluslararası Buluş Fuarın'da Altın Madalya İle Ödüllendirildi

Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Başaran ve Prof.Dr Günay Erpul'un (Ankara Üniversitesi) TÜBİTAK proje çalışmaları sonucunda geliştirdiği “Wind Erosion Measurement System (BEST)” isimli patent, Türk Patent ve Marka Kurumu, Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO) gibi birçok önemli kuruluşun işbirliği ile 27 – 29 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenen 3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nda (ISIF 2018) uluslararası jüri tarafından Altın Madalya ile ödüllendirildi.

23 Ekim 2018 Salı
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR