REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektör Güven, "Kayseri Tanıtım Grubu" Toplantısına Katıldı

Rektör Güven, "Kayseri Tanıtım Grubu" Toplantısına Katıldı
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Kayseri'nin ulusal ve uluslararası tanıtımına önemli katkı yapacak olan "Kayseri Tanıtım Grubu" toplantısına katıldı. Toplantıda Rektör Güven, Kayseri’nin tanıtımına yönelik görüşlerini belirtti.

Vali Kamçı başkanlığında Kadir Has Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Finar Kurumsal Ajans Başkanı Baki Kara, STK temsilcileri ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Yaklaşık bir yıl önce Kayseri'nin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması anlamında başlatılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, bugün gelinen noktada neler yapıldığı kurula aktarıldı.

16 Ağustos 2017 Çarşamba
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ