REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektör Güven, Kazada Hayatını Kaybeden ERÜ’lü Öğrencinin Cenazesine Katıldı

Rektör Güven, Kazada Hayatını Kaybeden ERÜ’lü Öğrencinin Cenazesine Katıldı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, geçtiğimiz Cuma trafik kazasında yaşamını yitiren öğrencilerden Ahmet Aslımtürk’ün cenaze namazına katıldı.

Camii Kebir’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı öncesi Rektör Güven, Aslımtürk’ün ailesine başsağlığı diledi.

21 Temmuz 2017 Cuma günü Kuzey Çevre Yolu Oymaağaç kavşağında meydana gelen elim trafik kazasında 3’ü Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu öğrencisi olmak üzere, 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetmişti.

Kazada hayatını kaybeden öğrencilerden Ömer Faruk Beyaz, Yeşil Mahalle Meydan Camiinde; Sabri Ocak, Hunat Camiinde; Ahmet Aslımtürk, Camii Kebir’de; Cenk Yoldaş ise Ürgüp Mustafapaşa Yeni Cami’de kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

24 Temmuz 2017 Pazartesi
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ