Rektörümüz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

Rektörümüz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nı Ziyaret Etti
Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, birim ziyaretleri kapsamında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretinde Rektörümüz Çalış, kayıt döneminde yapılan çalışmalar hakkında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Koordinatörü Doç. Dr. Tuncay Karaaslan ve Daire Başkanı Mustafa Topaktaş’tan bilgiler aldı.

İşlemleri için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na gelen öğrenciler ile de sohbet eden Rektörümüz Çalış, daire başkanlığında gerçekleştirilen çalışmaları da yakından inceledi.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ziyaretinde Rektörümüz Çalış’a, Genel Sekreterimiz Murat Yenisu da eşlik etti.

08 Eylül 2020 Salı