REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüzden, Abdullah Gül ile Nuh Naci Yazgan Üniversitelerine Ziyaret

Rektörümüzden, Abdullah Gül ile Nuh Naci Yazgan Üniversitelerine Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, iade-i ziyaretler kapsamında Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ni (NNYÜ) ziyaret etti.

Rektörümüz Çalış, iade-i ziyaret programı çerçevesinde ilk olarak Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu’nu ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette iki rektör, bir süre görüştü.

Daha sonra Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne geçen Rektörümüz Çalış, burada, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nin Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ile Rektör Prof. Dr. Kerim Güney’i ziyaret etti.

Üniversiteler arası işbirliğinin ele alındığı ziyaretin sonunda NNYÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a plaket takdim etti.

27 Kasım 2018 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ