Rektörlük 'ten Haberler

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, yeni atanan Eczacılık Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi dekanlarımıza  “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.
Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, dekanlık görevine atanan Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mükerrem Betül Aycan ve Mimarlık Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gonca Büyükmıhçı’yı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
Ziyaretlerinde akademisyenler ile toplantılar da gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, talep ve istekleri de dinledi.
Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ın ziyaretlerine, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay da eşlik etti.

Rektörümüzden, Eczacılık Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi Dekanlarımıza “Hayırlı Olsun” Ziyareti Rektörümüzden, Eczacılık Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi Dekanlarımıza “Hayırlı Olsun” Ziyareti Rektörümüzden, Eczacılık Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi Dekanlarımıza “Hayırlı Olsun” Ziyareti
12 Şubat 2020 Çarşamba
Rektörlük Duyuruları