×
×
HABERLER
Somali Büyükelçiliği Eğitim ve Kültür Ataşesinden Üniversitemize Ziyaret
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Somali Büyükelçiliği Eğitim ve Kültür Ataşesinden Üniversitemize Ziyaret

Somali Büyükelçiliği Eğitim ve Kültür Ataşesi Abdülaziz Abdurrahman, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Somali Büyükelçiliği Eğitim ve Kültür Ataşesi Abdülaziz Abdurrahman, Erciyes Üniversitesi’nde eğitim gören Somalili öğrencilerle buluşmak için Erciyes Üniversitesi’ne geldiğini söyledi.

Erciyes Üniversitesi’nin büyük ve başarılı bir üniversite olduğunu belirten Abdülaziz Abdurrahman, Somalili öğrencilerin burada eğitim görmelerinin de bir avantaj olduğunu kaydetti.

Somali Büyükelçiliği Eğitim ve Kültür Ataşesi Abdülaziz Abdurrahman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay ise, Erciyes Üniversitesi’nde çok sayıda ülkeden yabancı uyruklu öğrencinin eğitim gördüğünü ve üniversite olarak bu öğrencilere en iyi şekilde eğitim vermeye çalıştıklarını söyledi.

Ziyaret sonunda Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, konuk ateşe Abdülaziz Abdurrahman’a, üniversitenin çini işlemeli vazosunu hediye etti.


22 Mayıs 2019 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER