Rektörlük 'ten Haberler
THY Genel Müdürü Ekşi'den, Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz ile Mimar ve Mühendislik Grubu tarafından ortaklaşan düzenlenen “Hayal Edince” konulu konferans için Erciyes Üniversitesi’ne gelen Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, THY Genel Müdürü Ekşi ile Rektörümüz Prof. Dr. Çalış bir süre görüştü. Ziyaretin sonunda THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Rektörümüz Prof. Dr. Çalış’a maket uçak hediye ederken; Rektörümüz Çalış ise misafirine üniversitenin çini işlemeli vazosunu hediye etti.

THY Genel Müdürü Ekşi'den, Rektörümüze Ziyaret THY Genel Müdürü Ekşi'den, Rektörümüze Ziyaret THY Genel Müdürü Ekşi'den, Rektörümüze Ziyaret THY Genel Müdürü Ekşi'den, Rektörümüze Ziyaret
20 Şubat 2019 Çarşamba
Rektörlük Duyuruları