×
×
HABERLER
TRT Eski Spikeri Mehpare Çelik, ERÜ’de Öğrencilerle Buluştu
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
TRT Eski Spikeri Mehpare Çelik, ERÜ’de Öğrencilerle Buluştu

TRT Eski Spikeri Mehpare Çelik, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğrencilerle buluştu. Mehpare Çelik, öğrencilere “Diksiyon ve Güzel Konuşma” konferansı verdi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe; İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ, dekan yardımcıları ile akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansın konuşmacısı TRT Eski Spikeri Mehpare Çelik, bir insanın hangi meslekte olursa olsun, başarısı kurduğu iletişimin sağlıklı ve doğru olmasına bağlı olduğunu söyledi.

Mehpare Çelik, “İşinizde ne kadar donanımlı olursanız olun doğru, düzgün ve etkili iletişim kuramıyorsanız, bir sıfır mağlup başlarsınız o işe. Bizimde iletişim aracımız, ana dilimiz Türkçedir. Türkçesiz bir iletişim mümkün değildir. İletişim bir akıl işidir, dil işidir ve birikim işidir. Doğru düzgün etkili iletişim kurabilmenin yolu çok okumaktan, çok düşünmekten ve çok soru sormaktan geçer” dedi.

Konferansın sonunda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ, TRT eski spikeri Mehpare Çelik’e plaket takdim etti.

TRT Eski Spikeri Mehpare Çelik, daha sonra Erciyes Üniversitesi Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen programda, akademik ve idari yöneticiler ile idari personele “Diksiyon ve Güzel Konuşma” eğitimi verdi.
 Video için tıklayınız


06 Ekim 2017 Cuma
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER