Tomarza Mustafa Akıncıoğlu MYO ile Tomarza Şehit Nazmi Kapucu Anadolu Lisesi Arasında Protokol İmzalandı

Erciyes Üniversitesi Tomarza Mustafa Akıncıoğlu MYO ile Tomarza Şehit Nazmi Kapucu Anadolu Lisesi arasında “Sosyal ve Bilimsel İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine; Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Okan Karahan, Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt, Şube Müdürü Hamdi Koçak, Şube Müdürü Naki Kavak, Şehit Nazmi Kapucu Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Gürışık, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ahmet Özbayrak, Yüksekokul Sekreteri Kenan Karagöz, İnşaat Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Ramazan Kayabaşı, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Neslihan Babacan ile akademik ve idari personel katıldı.

Protokol töreninde konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Okan Karahan, düzenlenen protokoldeki amaçlarının eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel alanlarda işbirliği içinde bulunmak olduğunu ifade etti

Şehit Nazmi Kapucu Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Gürışık ise, okullarında  eğitim ve öğretim gören öğrencilerin; bilimsel çalışmaları, araştırmaları ve projeleri için Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksek Okulu’nun uygun göreceği yer ve zamanlarda laboratuvar, kütüphane, konferans salonu, spor salonu gibi sosyal tesislerinden yararlanmalarına imkan sağlanacağını söyledi.

Tören, sosyal ve bilimsel işbirliği protokolünün imzalanmasının ardından sona erdi.

16 Ocak 2018 Salı