Turizm Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Kayseri Radisson Blu Otel’e Teknik Gezi Düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerinin bilgi, görgü ve deneyimlerini artırmak amacıyla Kayseri Radisson Blu Otel’e teknik gezi düzenlenmiştir.

Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın da katıldığı ve Arş. Gör. Mehmet Halit Akın rehberliğinde düzenlenen gezide  Kayseri Radisson Blu Otel yöneticileri tarafından öğrencilere departmanların işleyişleri hakkında bilgiler verildi.

Yaklaşık olarak 2 saat süren teknik gezi otel yönetimi ve öğrenciler arasında sohbet toplantısının ardından sona erdi.

22 Ocak 2018 Pazartesi