Üniversitemiz Tıp Fakültesi Akreditasyon Belgesi Aldı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Akreditasyon Belgesi Aldı
Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD) tarafından 01.01.2018 – 01.01.2024 tarihleri arasında yeniden akredite edilen üniversitemiz tıp fakültesine akreditasyon belgesi verildi. Belge TEPDAD başkanı Prof.Dr. İskender Sayek tarafından Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. M. Hakan Poyrazoğlu ve daha önceki dönemlerde dekanlık yapmış olan rektörümüz Prof.Dr. Muhammet Güven, Prof.Dr. Ruhan Düşünsel ve Prof.Dr. Ömer Özbakır’ın  katılımından oluşan bir ekibe Prof.Dr. İskender Sayek tarafından takdim edildi.

Belge takdiminden önce Prof.Dr. İskender Sayek akreditasyonun önemi ve süreç hakkında bilgi verdi. Tören sonrasında rektörümüz Prof.Dr. Muhammet Güven üniversitemizdeki son gelişmeler hakkında bilgi verdi ve öğretim üyelerimizin sorularını cevapladı. Sonrasında Tıp Fakültesi Genel Akademik Kurul toplantısı yapıldı.

Fotograflar için tıklayınız.

14 Haziran 2018 Perşembe