Üniversitemizde “Nutrasötikler ve Fonkiyonel Besinler” Anlatıldı

Üniversitemizde “Nutrasötikler ve Fonkiyonel Besinler” Anlatıldı

Erciyes Üniversitesi Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen etkinlikte “Nutrasötikler ve Fonkiyonel Besinler” konusu anlatıldı.

2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı etkinlikleri kapsamında Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen etkinliğe, Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Müge Oğuzkaya Artan ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Öner, “Nutrasötikler ve Fonkiyonel Besinler” konulu konferans verdi.

Etkinlik, Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Müge Oğuzkaya Artan’nın, Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Öner’e plaket takdiminin ardından sona erdi.

25 Nisan 2019 Perşembe