Üniversitemizde A Spor’un Ekran Yüzleri Öğrencilerle Buluştu

Erciyes Anadolu Holding tarafından düzenlenen “Kültepe Spor Buluşması” etkinliği kapsamında A Spor yorumcuları, Erciyes Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen etkinliğe, Vali Şehmus Günaydın, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu, Genel Sekreter Murat Yenisu, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, A Spor yorumcuları Erman Toroğlu, Ender Bilgin, Levent Tüzemen, Evren Turhan, Reha Kapsal ile Gürcan Bilgiç, Kayserispor futbolcusu Emre Demir ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Kültepe’nin tanıtımı için düzenlenen söyleşi etkinliğinde spor yorumcuları, öğrencilerin sorularını yanıtlandı.

Etkinlik, A Spor yorumcularına hediye takdiminin ardından sona erdi.

Video için tıklayınız

27 Kasım 2019 Çarşamba