Üniversitemizin Üniversitelerarası Koç Spor Fest Atletizm Büyük Final Şampiyonası Başarısı

Erciyes Üniversitesi, Türkiye Koç Spor Fest Atletizm Büyük Final Şampiyonasında, 3 bin metre kadınlar koşusu ferdi sıralamada Türkiye Şampiyonu, bin 500 metre kadınlar koşusunda da Türkiye 2.’si oldu.

Türkiye Üniversiteler Sporları Federasyonunun 2018-2019 faaliyet yılında yer alan 10- 14 Mayıs 2019 Samsun da yapılan Türkiye Koç Spor Fest Atletizm Büyük Final Şampiyonasında, Erciyes Üniversitesi’ni 6 kadın ve 1 erkek sporcu temsil etti.

Müsabakalar sonucunda, 3 bin metre kadınlar koşusu ferdi sıralamada üniversitemiz kadın takımından Fatma Arık Türkiye şampiyonu ve bin 500 metre kadınlar koşusunda da ferdi sıralamada Türkiye ikincisi oldu.

Sporcuların Antrenörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Mehmet Yardımcı’nın yaptığı kadın takımı da 37 üniversite arasında 7. oldu.

16 Mayıs 2019 Perşembe