Veteriner Fakültemiz Himayesinde “Veteriner Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı” Düzenlendi

Veteriner Fakültemiz dönem başkanlığı himayesinde  “Veteriner Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı”  gerçekleştirildi. Online olarak gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış yaptı.

Online olarak 30 veteriner fakültesi dekanı ve fakülte temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış,  konuşmasında katılımcılara Erciyes Üniversitesi ve Veteriner Fakültesi hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Çalış’ın açılış konuşmasının ardından Dekanlar Konseyi ToplantısınaTürk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu’da katılarak mesleki bir çok konuda bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantı Dekanlar Konseyi Dönem Başkanı Prof. Dr. Abdullah İnci’nin vekaletinde Prof. Dr. Ali Cesur Onmaz’ın ve Veteriner Fakülteleri dekanlarının sunularıyla devam etti.

11 Eylül 2020 Cuma