ADEP Toplantısı’nda Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacer Tokyürek Sunum Yaptı

Araştırma Üniversiteleri Destek Programı (ADEP)Değerlendirme Toplantısı’nda Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacer Tokyürek sunum yaptı.

Araştırma Üniversiteleri Destek Programı Değerlendirme Toplantısı YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında, Hacettepe Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu’nun da katıldığı toplantıda Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacer Tokyürek, “Eski Uygurca Altun Yaruk Sudur Metninin Çince ve Moğolca Versiyonları ile Karşılaştırılması” konusunda sunum yaptı.

02 Mayıs 2024 Perşembe