REKTÖRLÜK HABERLERİ
Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi Mosud Mannan Rektörümüzü Ziyaret Etti

Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi Mosud Mannan Rektörümüzü Ziyaret Etti

Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi Mosud Mannan, Rektörümüzü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi Mosud Mannan ile Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, üniversitemiz ile Bangladeş’te bulunan üniversiteler arasında yapılabilecek işbirliği hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyarette Üniversitemiz tarafından Covid-19’a karşı geliştirilen aşı adayı ve yürütülen çalışmalar hakkında Büyükelçi Mosud Mannan’a bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Bangladeş de işbirliği içerisinde oldukları üniversiteler de olduğunu söyledi.

Bangladeş ile işbirliği içeresinde olmaktan mutlu olduklarını dile getiren Rektörümüz Çalış, “Erciyes Üniversitesi köklü bir geçmişe sahip olan ve ülkemizin 11 araştırma üniversitesinden birisidir. Yaklaşık 53 bin öğrencimiz olmakla beraber, 21 de Bangladeşli öğrencimiz eğitim görmektedir. Bangladeş ile işbirliği içerisinde olduğumuz üniversitelerimiz de var. Bu işbirliği ilişkilerimizi daha geliştirmekten mutluluk duyarız” dedi.

Büyükelçi Mosud Mannan ise konuşmasında misafirperverliğinden dolayı Rektörümüz Çalış’a teşekkür etti.

28 Mayıs 2021 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ