REKTÖRLÜK HABERLERİ
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gazi Turgut Aslan Rektörümüzü Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gazi Turgut Aslan Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Gazi Turgut Aslan Konferans Salonu açılışı dolayısıyla Üniversitemize gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gazi Turgut Aslan, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gazi Turgut Aslan ile Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, bir süre sohbet etti.

Ziyarette konuşan Rektörümüz Çalış, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gazi Turgut Aslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış tarafından Gazi Turgut Aslan’a üniversitenin gümüş işlemeli tabağı takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı  Gazi Turgut Aslan ile Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, ayrıca Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Anıtını da ziyaret ettiler.

13 Temmuz 2021 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ