




Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarını verdi.
M. Hidayet Tutum Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Barış Şalgar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan’ın yanı sıra çok sayıda akademisyen, öğrenci ve öğrenci yakını katıldı.
Bilgisayar Teknolojileri, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri, Yönetim ve Organizasyon, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümünden 210 öğrencinin mezun olduğu etkinlikte Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Değirmendereli, öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarı diledi.
Mezuniyet töreni, Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu’nu yaptıran merhum Hüseyin Şahin’in eşi Necla Şahin’e plaket takdimi ve mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesiyle sona erdi.











