AKADEMİK BAŞARILAR
Doç. Dr. Gökmen Zararsız’ın Uluslararası Biyometri Derneği Başkanlığı

Doç. Dr. Gökmen Zararsız’ın Uluslararası Biyometri Derneği Başkanlığı

Üniversitemizin yürütücülüğünde, Araştırma Dekanı ve Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gökmen Zararsız’ın başkanlığında 12th International Conference of the International Biometric Society's Eastern Mediterranean Region (EMR 2023) etkinliği 8-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında İzmir Ege Palas Oteli’nde gerçekleşmiştir. Etkinliğe çoğu yurtdışındaki önemli kurumlardan (Harvard University, National Institutes of Health, Columbia University, University of Virginia, vb.) olmak üzere 33 adet konuşmacı davetli olarak katılmış, ayrıca konferans öncesi 3 adet kurs ve 1 adet yuvarlak masa oturumu düzenlenmiştir. 24 farklı ülkeden yaklaşık 250 kişinin katılım gösterdiği bu etkinlikte 60 adet sözlü ve poster bildiri sunumu gerçekleşmiştir.

Etkinlik beraberinde yapılan seçimde öğretim üyemiz Doç. Dr. Gökmen Zararsız International Biometric Society's Eastern Mediterranean Region (EMR-IBS) derneğinin başkanlığına seçilmiştir.

Öğretim üyemizi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

29 Mayıs 2023 Pazartesi
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR