Eczacılık Fakültemizde Mezuniyet Coşkusu

Eczacılık Fakültemizde Mezuniyet Coşkusu

Eczacılık Fakültemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim dönemi mezunlarını verdi. Program kapsamında 72 öğrenci mezun oldu.

Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Borlu, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mükerrem Betül Aycan, 12. Bölge Kayseri Eczacı Odası Başkanı Uğur Nuri Akın ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mükerrem Betül Aycan, fakülteleri hakkında bilgiler verdi.

12. Bölge Kayseri Eczacı Odası Başkanı Uğur Nuri Akın da konuşmasında mezun olan öğrencileri tebrik etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Borlu ise yaptığı konuşmada mezun olan öğrencileri tebrik ederek, “Erciyes Üniversitesi Türkiye’nin önemli üniversitelerinden bilimsel verilerde sekizinci sırada yer almış araştırma üniversitesi olarak önemli bir yere sahip. Sizlerde bu üniversitenin çok değerli, çok başarılı ve akademik değerlendirmelerde ön sıralarda bulunan eczacılık fakültesinden mezunsunuz.” dedi.

Konuşmaların ardından mezun öğrenciler tarafından eczacı yemini edildi.

Mezuniyet töreni, mezun öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu.

01 Temmuz 2022 Cuma