ERÜ Mağaza Açıldı

ERÜ Mağaza Açıldı

Üniversitemiz tanıtım ürünlerinin satışa sunulacağı ERÜ Mağaza hizmete açıldı.

Üniversitemiz Gevher Nesibe Hastanesi Karşısında hizmete giren ERÜ Mağaza’nın açılışına; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu, Prof. Dr. Hakan Aydın, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin, Genel Sekreter Yardımcılarımız Doç. Dr. Afşın Alper Cerit ile ERÜ Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Açılışta konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, kurumsallaşma yolunda yeni hizmeti daha ERÜ Ailesi’ne kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Üniversitemizin marka değerini yükseltmek için kendi ürünlerimizi hiçbir şekilde ticari kaygı olmadan hem öğrencilerimize hem de idari ve akademik personelimiz ile üniversitemize gelecek olan misafirlerimizin alışveriş yapmaları için ERÜ Mağaza projemizi hayata geçirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Üniversitemiz için yapılmış olan bu çalışmada emeği geçen hocalarımıza ve idari personelimize teşekkür ediyorum.”

Rektörümüz Prof. Dr. Altun’un konuşmasının ardından ERÜ Mağaza hizmete açılarak gezildi.

21 Eylül 2023 Perşembe