AKADEMİK BAŞARILAR
ERÜ-NİTTO BENTO A.Ş. Üniversite-Sanayi İşbirlikli Proje Çalışması TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) Tarafından Ödüllendirildi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından organize edilen ve İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) ortaklığında gerçekleştirilen 9. Kimya AR-GE Proje Pazarı’ nın finali 21 Kasım 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.

Boyalar ve Yapıştırıcılar Kategorisinde, üniversite-sanayi işbirliğinde kapsamında Japon Menşeli NİTTO BENTO A.Ş. ile Erciyes Teknopark bünyesinde yürütülen ve proje ekibinde ERÜ'den Dr.Serkan Dayan'ın yer aldığı “Biyobozunur-Formaldehitsiz-Hotmelt Bebek ve Hasta Bezi Yapıştırıcısı Üretimi” başlıklı proje ödül jürisi tarafınca kategori ikincisi olarak ödüle layık görülmüştür.

Proje ekibinde yer alan öğretim elemanımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

06 Ocak 2021 Çarşamba
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR