AKADEMİK BAŞARILAR
İlahiyat ve Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanlarına AB Erasmus Proje Desteği

Erasmus (+) Ana Eylem 2 KA204 Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar faaliyeti alanında üniversitemiz İlahiyat ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının dahil oldukları aşağıda ayrıntıları verilen projeler desteklenmeye hak kazanmıştır. Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Desteklenen Proje Ayrıntıları:

1-   Proje İsmi: “Training on Religion as a Lever Towards Mental and Physical Health” ,

Proje Ekibi-İlahiyat Fakültesi-  Prof. Dr. Mustafa Ünal (Koordinatör), Doç.Dr. Ramazan Adıbelli, Arş. Gör. Bekir Köylü ve  Dr. Alper Güzel

2-   Proje İsmi: “Architectural Stone Carving Programme” ,

Proje Ekibi-Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü (Yürütücü), Doç. Dr. Aygül Aykut (Güzel Sanatlar Fakültesi-Araştırmacı)

30 Eylül 2019 Pazartesi
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR