Mühendislik Fakültemizde 40 Yılını Dolduran Personel için Plaket Töreni Düzenlendi

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Mühendislik Fakültemizde 40 yıl görev yapan akademik ve idari personele plaket takdiminde bulundu.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’un yanı sıra; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oktay Özkan, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alper Öner ile akademik ve idari personel katıldı.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Altun Mühendislik fakültesinde çok güzel anıları ve birliktelikleri olduğunu söyledi.

Bugüne kadar verdikleri hizmetlerinden dolayı akademik ve idari personele teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Altun, mühendislik fakültesi dekanı olarak görev süresi boyunca her zaman fakülteyi daha yukarıya taşıma çabası içerisinde olduğunu söyledi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alper Öner, “Fakültemiz bugün buralara gelmiş ise yıllardır hizmet veren değerli hocalarımızın sayesindedir” dedi.

Dekan Prof. Dr. Öner, “Fakültemize 40 yılını vermiş, öğrenci yetiştirmiş emek vermiş olan değerli büyüklerimize yapmış oldukları değerli özverili çalışmalarından dolayı fakülte dekanı olarak şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu

Konuşmasının ardından Mühendislik Fakültesi’nde 40 yıl hizmet veren akademik ve idari personele plaket takdiminde bulunuldu.

19 Temmuz 2023 Çarşamba