AKADEMİK BAŞARILAR
Öğr. Gör. Dr. Dicle ASLAN'ın Tübitak 1002-A Hızlı Destek Proje Başarısı

Öğr. Gör. Dr. Dicle ASLAN'ın Tübitak 1002-A Hızlı Destek Proje Başarısı

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı'ndan Öğr. Gör. Dr. Dicle ASLAN'ın yürütücüsü olduğu, Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Arzu Hanım YAY, Biyofizik Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Fazile CANTÜRK TAN, Tıbbi Genetik Anabilim Dalı'ndan Öğr. Gör. Dr. Hilal AKALIN'ın, Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı'ndan Öğr. Gör. Dr. Kadir YARAY, Arş. Gör. Dr. Berna ŞAHİN DURMUŞ ve Arş. Gör. Dr. Hatice GÜLTEKİN BÜYÜKBAŞ ve Biyofizik Anabilim Dalı'ndan Arş. Gör. Salih VAROL'un araştırmacı olduğu "Ratlarda Radyasyona Bağlı Akciğer Hasarında Radyoprotektör Ajan Rekombinant Aktif Protein C'nin Etkisi" başlıklı proje TUBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Araştırmacılarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

25 Nisan 2024 Perşembe
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR