Rasyotek Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak, ERÜ’de Öğrenciler ile Buluştu

Rasyotek Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak, ERÜ’de Öğrenciler ile Buluştu

Rasyotek Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak, Erciyes Üniversitesi’nde “Kendini Keşfet, Fırsatları Yakala, Yarışa Eşit Başla” konulu söyleşi ile öğrencilerle bir araya geldi.

Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Pınarbaşı Kaymakamı Semih Doğanoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Turizm Fakültesi Dekan Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sefa Sarıkaya, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü İrfan Sancar, Rasyotek Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Turizm Fakültesi Dekan Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa etkinliğin açılış konuşmasında etkinliğin önemine vurgu yaptı.

Dekan Karamustafa, “Gençlerin entelektüel bilgi birikimine, gelişimine rutin olarak sınıflarda vermiş olduğumuz eğitimlerin dışında, iş dünyasında gençlerin ufkunu açabilecek bu tür etkinlikler önemlidir” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan da zamanın rekabet zamanı olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Doğan, “Gerçekten geçmişe baktığımız zaman artık biraz gençlerin işi zor gibi görünüyor. Ama artık şunu da görüyoruz bu dönemin fırsatları ve imkânı daha fazla. Söyleşinin başlığında olduğu gibi ‘Kendini Keşfet, Fırsatları Yakala’. İşte onları keşfedip ona yönelmemiz gerekiyor. Özgüven gerçekten çok önemlidir. Bizim neslimiz özgüveni zayıf insanlar olarak yetiştirildik. Yani bizden bir şey olmaz sözüyle yetiştik. Yeni nesilde ama şükürler olsun, o özgüveni görüyorum” diye konuştu.

Rasyotek Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak, söyleşisinde iş deneyimlerini anlattı.

Haldun Pak, “İlişkilerinize önem verin. Güçlü bir network kurun ve kurduğunuz hayallerinizi analiz edin” dedi.

Etkinlik, Rasyotek Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak’a plaket takdimlerinin ardından sona erdi.

video için tıklayınız
12 Nisan 2018 Perşembe