Rektörümüz Altun, Kahramanmaraş’ta Hasar Tespit Çalışması Yapan Öğretim Üyelerinden Bilgiler Aldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, deprem bölgesi Kahramanmaraş Afşin'de Üniversitemiz ’den bölgede hasar tespit çalışmasına giden Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden oluşan ekibi ziyaret etti.

Rektörümüz Altun Kahramanmaraş ziyaretinde Afşin'de hasar tespit çalışmalarında bulunan Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimiz ile bir araya geldi.

Hasar tespit çalışmaları hakkında öğretim üyelerinden bilgiler alan Rektörümüz Altun, çalışmalarında öğretim üyelerine kolaylıklar diledi.

23 Şubat 2023 Perşembe