Rektörümüz Altun, Kahramanmaraş’taki Üniversiteleri Ziyaret Etti

Rektörümüz Altun, Kahramanmaraş’taki Üniversiteleri Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, deprem bölgesi Kahramanmaraş’a giderek, Sütçü İmam Üniversitesi ve İstiklal Üniversitesi’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Kahramanmaraş’ta ilk olarak Sütçü İmam Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım ile Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir araya gelen Rektörümüz Altun, Rektör Yasım'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, bölgede yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Rektörümüz Altun, Sütçü İmam Üniversitesi ziyaretinin ardından bir diğer ziyaretini de Yükseköğretim Kurulu tarafından Üniversitemiz ile eşleştirilen İstiklal Üniversitesi’ne gerçekleştirdi.

İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan ile bir süre görüşen Rektörümüz Altun, yaşanılan felaketten dolayı geçmiş olsun dileklerini ileterek, Üniversitemizin tüm imkanları ile İstiklal Üniversitesi’nin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Ziyarette Rektörümüz Altun ve Rektör Bakan birlikte yürütülecek olan eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

23 Şubat 2023 Perşembe