REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz, İlahiyat Fakültesi Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz, İlahiyat Fakültesi Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, İlahiyat Fakültesi Öğrenci Temsilciliği tarafından online olarak düzenlenen” Kariyer Günü” etkinliğinin konuğu oldu. Etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtlayan Rektörümüz Çalış, öğrencilerini kendi çocuklarından ayırt etmediğini söyledi.

Online platforma gerçekleştirilen etkinliği açılış konuşmasını yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Temel Yeşilyurt, katılımlarından dolayı Rektörümüz Çalış’a teşekkür etti.

Rektörümüz ise etkinlikte yaptığı konuşmasında, öğrencilik ve akademisyenlik hayatı hakkında öğrencilere bilgiler vererek anılarını paylaştı.

Öğrencilerini kendi çocuklarından hiçbir zaman ayırt etmediğine dikkat çeken Rektörümüz, öğrenciler ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Öğrencilerin sorularına tek tek cevap veren Rektörümüz, “İnşallah pandemi dönemi bir an evvel sona erer ve yüz yüze eğitime başlarız. Kampüste öğrencilerimizi görmek bizleri inanın çok mutlu ediyor. Uzun zamandır öğrencilerimiz ile bir araya gelip sohbet etme fırsatımız olmamıştı. Gerçekten çok mutlu oldum. Ben gerçekten üniversitemizdeki tüm öğrencilerimizi çok seviyor ve onları kendi çocuklarımdan ayırt etmiyorum” diye konuştu.

16 Şubat 2021 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ