Rektörümüz Prof. Dr. Altun, ERASMUS Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Altun, ERASMUS Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Koordinatörlüğünde yürütülen ERASMUS+ Gençlik Değişim Programı kapsamında Kayseri’ye gelen öğrenciler ile bir araya geldi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda öğrenciler ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, öğrencilere Üniversite hakkında bilgiler verdi.

Uluslararasılaşma kapsamında gerçekleştirilen bu ziyaretlerin önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Altun, “Globalleşen dünyada bundan sonra sadece ülke sınırlamasında kalmaması gerekiyor. Sahip olunan bilgilerin, uluslararası düzeyde olması ve misafir öğrencilerimizin bundan sonraki süreçlerde farklı ülkelerde görev alacağı nedeniyle bunun içinde kendilerini hazırlamalarını tavsiye etmekteyiz” dedi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ERASMUS+ Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Alaeddin Türkmen de ev sahipliğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Altun’a teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.

Konuşmaların ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Altun, öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğrencilerin Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’un ziyaretlerinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Aydın ve Genel Sekreter Yardımcımız Doç. Dr. Afşın Alper Cerit de eşlik etti.

15 Eylül 2023 Cuma