Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Niğde Üniversite Tanıtım Fuarı'nda Öğrencilerle İç İçe !

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) üyesi 15 üniversitenin katılımıyla düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarları kaldığı yerden devam ediyor. Fuarın üçüncü ayağına Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Toplam 11 ilde gerçekleştirilecek etkinliğin 3. gününde Anadolu Üniversiteler Birliği üyesi üniversiteler, Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda buluşarak, üniversite adaylarına üniversitelerini tanıttı.

Üniversitemiz de tanıtım standıyla fuardaki yerini aldı.

Stantta üniversite adayı öğrencilerle bir araya gelen, onların merak ettikleri soruları yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, burada öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gençlerin doğru tercih yapabilmelerine katkı sağlamak amacıyla Üniversitemizin bölümleri, sıralama ve puanlar ile ulaşım ve yurt imkânları hakkında stant görevlileri ile birlikte öğrencilere detaylı bilgi veren Prof. Dr. Fatih Altun, standı ziyaret eden öğrencilere Üniversitemize ait çeşitli materyaller hediye etti.

Katılımcı üniversitelerin stantlarını da ziyaret eden Prof. Dr. Fatih Altun, stant görevlileri ile sohbet etti.

Anadolu Üniversiteler Birliği Üniversite Tanıtım Fuarı’nın 4.’sü ise yarın Kırşehir’de gerçekleşecek.

08 Mayıs 2024 Çarşamba